اطلاعیه/کنفرانس آموزشی-پژوهشی

کنفرانس آموزشی-پژوهشی با موضوع بکارگیری روش های hi-Tech (انکپسوله کردن سلولها به منظور حفاظت از سلولها در مراحل مختلف انتقال – اثرات همکشتی سلولها برای افزایش طول عمر و بهبود عملکرد سلولها ) روز یکشنبه94/6/29 ساعت 12 با سخنرانی جناب آقای دکتر دردی قوجق در اتاق کنفرانس بخش بیوشیمی-بیو فیزیک دانشکده پزشکی ،دانشگاه علوم پزشکی بابل گروه بیوشیمی و بیو فیزیک برگزار می گردد .

کنفرانس آموزشی-پژوهشی با موضوع بکارگیری روش های hi-Tech (انکپسوله کردن سلولها به منظور حفاظت از سلولها در مراحل مختلف انتقال – اثرات همکشتی سلولها برای افزایش طول عمر و بهبود عملکرد سلولها ) روز یکشنبه29/6/94 ساعت 12 با سخنرانی جناب آقای دکتر دردی قوجق در اتاق کنفرانس بخش بیوشیمی-بیو فیزیک دانشکده پزشکی ،دانشگاه علوم پزشکی بابل گروه بیوشیمی و بیو فیزیک برگزار می گردد . از علاقمندان جهت شرکت در کنفرانس دعوت بعمل می آید .