موفقیت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل در هفتمین المپیاد علمی کشوری

آقای دکتر نصرالله پور سرپرست تیم دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل اعلام نمود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل،آقای دکتر نصرالله پور سرپرست تیم دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل اعلام نمود هفتمین المپیاد علمی که از تاریخ 21/6/94 لغایت 25/6/94 به میزبانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در محل همایش های رازی در تهران برگزار گردید .از بین چهار تیم اعزامی، تیم مدیریت نظام سلامت (به همت خانم فاطمه کرد علی وندی ، سعید حکیمی نیا و محمد رحیمی) و تیم استدلال بالینی ( به همت فرشته ذوالفقاری ، آریا قاسمی و مهدی مقصودی) به عنوان یکی از 8 تیم برتر دانشگاهی به مرحله دوم راه یافتند که در رقابت مرحله دوم اعضای تیم استدلال بالینی رتبه دوم کشوری و کاپ طلا را کسب نمودند. در رقابت های انفرادی هم خانم فاطمه کرد علی وندی مدال طلا، آقای سعید حکیمی نیا مدال نقره و خانم فرشته ذوالفقاری مدال برنز را دریافت نمودند. و آقایان آریا قاسمی و مهدی مقصودی وخانم ها زهرا اسماعیلی و سیده مهدیه حسینی هم موفق به دریافت لوح تقدیر شدند. جا دارد که از همه مسئولین محترم دانشگاه علوم پزشکی بابل خصوصا معاونت آموزشی و مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی (EDC) ، اساتید محترم خصوصا مسئولین محترم حیطه های چهارگانه المپیاد جناب آقای دکتر وکیلی، جناب آقای دکتر ذبیحی، آقای دکتر یدالله پور و اساتید محترمی که در تدریس دوره های آموزشی مشارکت داشتند و همچنین کلیه دانشجویانی که در کسب افتخارات مذکور تلاش مضاعفی را نمودند تقدیر و تشکر بعمل آید.