پیکر جانباختگان حادثه منا در بابل تشییع شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، مراسم تشییع 4 نفر از جانباختگان حادثه منا در شهرستان بابل با حضور حجت السلام والمسلمین روحانی امام جمعه شهرستان، دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ،مهندس عباس پور فرماندار شهرستان بابل ، ،اعضاء هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی وجمعی از مسئولین شهرستانی ومردم فهیم وشهید پرور در شهرستان بابل برگزار شد. قابل ذکر است پیکر حاج محسن رضایی وبرادرش به دانشگاه علوم پزشکی بابل انتقال داده شد وبا ذکر مداحی وسینه زنی توسط همکاران دانشگاه جهت تدفین به زادگاهش تالار پشت بابل انتقال داده شد.