جشنواره سی امین سال تاسیس دانشکده پزشکی برگزار گردید

جشنواره سی امین سال تاسیس دانشکده پزشکی ،پاسداشت مقام زنده یاد آیت الله روحانی ونکو داشت دکتر احمد خالق نژاد طبری با حضور ...

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، جشنواره سی امین سال تاسیس دانشکده پزشکی ،پاسداشت مقام زنده یاد آیت الله روحانی ونکو داشت دکتر احمد خالق نژاد طبری با حضور دکتر ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ، دکتراحمد خالق نژاد طبری ، دکترخدادوست معاون طب سنتی ، دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ،دکترجان بابایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، هیات رئیسه دانشگاه،هیات امنا دانشگاه،اعضای محترم هیات علمی ومسئولین استانی وشهرستانی مورخ 16/7/94 در سالن همایش بیمارستان آیت الله روحانی برگزار گردید. در ابتدا مراسم دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ،ضمن خیرمقدم به حضار محترم ،اساتید ،همکاران عزیز ،مهمانان بزرگوار بیان داشت : برای من بسیار جای مباهات و افتخار است که سی امین سال تاسیس دانشکده علوم پزشکی بابل خدمت یکایک شما عزیزان تبریک و تهنیت داشته باشم . سی امین سال تاسیس دانشکده علوم پزشکی بابل جمله ای است که بر زبان جاری می شود سی سال نهالی است که به دست توانای دو بزرگ مرد این نهال کاشته شد . بنابراین ما قدر شناس همت و تلاش و نگاه ویژه آنان برای تبدیل قصر بابل به دانشگاه علوم پزشکی بابل هستیم در کنار حضرت آیت الله روحانی مردی از تبار تبرستان ،عالمی فرهیخته ،پزشکی عالم و معلم بسیاری از ماها در روش و منش کردار و رفتار، استاد بزرگوار دکتر احمد خالق نژاد طبری همت و تلاش ایشان و همراهی و همدلی ایشان و تفکر سازنده ایشان این دانشگاه را بنا نهاد و امروز تبدیل به درخت تناور شده است درختی که بالنده است و در ایران اسلامی دانشگاه علوم پزشکی بابل به عقیده من به عنوان ستاره در خشان می در خشد در همه ابعاد آموزشی، پژوهشی، درمانی ،تحقیقاتی به خصوص در بحث درمانی در طرح تحول سلامت به عنوان عنصر اصلی و کارامد می باشد . درادامه دکتر جان محمدی رئیس دانشکده پزشکی و دبیر جشنواره بیان داشتند :فعالیت آموزشی دانشکده پزشکی بابل به عنوان اولین دانشکده پزشکی خطه شمال کشور در بهمن 1364 با نیروی انسانی ،تجهیزاتی ،ساختاری و فضای فیزیکی محدود ،در باغ مصفای قصر شاه شروع گردید . با الطاف پروردگار ،حمایت مردم و مسئولین وقت ،مخصوصاً زعامت و عنایت خاص آیت الله روحانی و مدیریت داهیانه معمارش استاد فرهمند دکتر احمد خالق نژاد طبری و تلاش بی امان پویندگان راهشان توانست در زمره دانشکده های پزشکی شاخص کشور قلمداد گردد . وی افزود: اهداف این مراسم پاسداشت مقام زنده یاد آیت اله روحانی،تجلیل ازخدمات دکتراحمد خالق نژاد طبری به عنوان بنیانگذار دانشکده پزشکی،ترسیم سیر تکامل وجایگاه دانشکده پزشکی درعرصه ملی وبین المللی،معرفی دست آوردها وتوانمندی های دانشکده پزشکی وتقدیر از افراد تاثیرگذار،زمینه سازی جهت تشکیل انجمن فارغ التحصیلان دانشکده پزشکی،گرامیداشت یاد وخاطره همراهان اعم ازشهدا ودرگذشتگان دانشکده پزشکی می باشد . درپایان این مراسم ازد کتراحمد خالق نژاد طبری و روسای اسبق و فعلی دانشگاه علوم پزشکی بابل و دانشکده پزشکی تقدیر و تجلیل بعمل آمد.