برگزاري جشن بزرگداشت مقام زن و روز مادر وسالروز ميلاد امام (رح)

برگزاري جشن بزرگداشت مقام زن و روز مادر وسالروز ميلاد امام (رح)در دانشگاه علوم پزشکي بابل جشن هفته زن از تاريخ 23/3/88 الي29/3/88 در دانشگاه علوم پزشکي بابل و خوابگاه هابرگزار شد. . دراين راستا کميته اي از مديردانشجويي، ، امور بانوان، بسيج کارکنان، مدير فرهنگي ،تغذيه وسلف سرويس دانشگاه جهت برنامه ريزي مراسم تشکيل شد. که اهم برنامه ها و اقدامات انجام شده بشرح ذيل ميباشد مراسم بزرگداشت به مناسبت تولد حضرت فاطمه زهرا (س) ، امام خميني (ره) و روز مادر با حضور کارکنان دانشگاه علوم پزشکي بابل در نمازخانه دانشگاه شد . سخنراني يکي از اساتيد دانشگاه ومولودي خواني دسته جمعي کارکنان از برنامه هاي ديگر اين چشن بود اين مراسم که با همت بسيج کارکنان وامور بانوان ومديريت فرهنگي ذلنشگاه برگزار گرديد به چند تن از زنان که نام زهرا وفاطمه داشتند تقدير ويژه به عمل آمد همچنين در اين را ستا بر اساس قرعه کشي به 30 تن از زنان حاضر در جلسه جوايز ي اهدا شد به اين مناسبت ويژهنامه بسيج کارکنان با نام ويژهنامه ميلاد نورين مطالبي با عناوين ميلاد کوثر، طلوع آفتاب خمين ،بهانه هستي ، حضرت زهرا الگويي براي تمام زنان ،صفات بارز امام در بين حضارتوزيع شد به نقل از روابط عمومي معاونت دانشجويي فرهنکي دانشگاه چشن ميلاد کوثر در خوابگاه پسران وخوابگاه دخترا ن برگزارگرديد همچنين در ايام هفته زن در بين دونماز ضهر وعصر در نماز خانه دانشگاه جشن کوثر با ايراد سخنراني نماينده نهاد رهبر ي در دانشگاه باپخش شيريني وشربت برگزار گرديد گفتني است سرکار خانم کتر صديقه اسماعيل زاده به عنوان يکي از بانوان فرهيخته علمي به استانداري معرفي گرديد ودر روز جهار شنبه مورخ 27/3/88ا اهدا لوح تقدير وجايزه نقدي ازسوي استاندار محترم تقدير وتجليل شد. برگزاري مسابقه ورزشي براي بانوان واهدا جوايز به برندگان از ديگر برنامه هاي اين ايام بود.