برگزاری دهمین دوره هفته پیشگیری از مسمومیت ها از 3 تا 9 آبان ماه سال جاری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر محسن رضازاده، ضمن اعلام آغاز هفته پیشگری از مسمومیت ها که در هفته اول آبان ماه هر سال برگزار می گردد. و با بیان شعار امسال این هفته "با افزایش آگاهی، مانع مسمومیت دارویی شویم.ایشان اظهار داشتند. که داروها یکی از خطرناک ترین عوامل مسمومیت زا بوده و عدم توجه به میزان مصرف دارو، مصرف داروها همراه با خواب آلودگی و مصرف خودسرانه آن ها، همگی می تواند منجر به مسمومیت های دارویی گردند. معاون غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی در ادامه ضمن تاکید به این که شايع ترين علت بروز مسموميت در جهان، مصرف داروها بيش از مقادير درماني مي باشد و هفتاد درصد از مسمومیت های ارجاع شده به مراکز اطلاع رسانی داروها و سموم کشور، مسمومیت های دارویی می باشد،وی همچنین به هموطنان عزیز توصیه کردند که ضمن اجتناب از مصرف خودسرانه داروها، توجه داشته باشند.و مقادير بالاي برخي از داروهاي به ظاهر كم خطر مي توانند براي فرد خصوصاً کودکان و افراد مسن كشنده باشد. دکتر رضا زاده در پایان از هموطنان خواستند تا در مسمومیت های اتفاقی و یا تعمدی با داروها، برای اطلاع از نحوه انجام اقدامات اولیه، هرچه سریع تر با شماره تلفن مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم 1490 و یا اورژانس 115 تماس بگیرند.