اطلاعیه/برگزاری پنجمین كنگره تخصصی استانداردهای تجهیزات پزشکی و مواد حوزه کنترل عفونت و استریلیزاسیون

پنجمین كنگره تخصصی استانداردهای تجهیزات پزشکی و مواد حوزه کنترل عفونت و استریلیزاسیون در تاريخ 8 الي 9 آذرماه 1394 به همراه جشنواره انتخاب آثار و تحقیقات برتر حوزه کنترل عفونت در مرکز همایشهای بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار مي شود. گفتنی است : هدف این کنگره یکپارچه سازی و هماهنگی بین کلیه دستگاهها و نهادهای مرتبط و فعال در حوزه کنترل عفونت و استریلیزاسیون به منظور ایجاد یک عزم ملی می باشد در این کنگره کلیه تجهیزات و مواد حوزه کنترل عفونت و استریلیزاسیون از جمله سیستم های استریل کننده و شوینده و ضدعفونی کننده در بخشهای استریلیزاسیون مرکزی – اتاقهای عمل – آزمایشگاه – دندانپزشکی - بخشهای ویژه- آندوسکوپی- سیستم های مرتبط با بی خطر سازی پسماند های عفونی در بیمارستان ها ، محلول ها و مواد ضد عفونی کننده، سیستم های تصفیه و ضد عفونی هوا ، سیستم های تولید و انتقال گازهای طبی بویژه هوای مدیکال - البسه و تجهیزات یک بار مصرف - سیستم های موجود در لندری– بخش تصفیه فاضلاب ، و ... مد نظر قرار می گیرد. لذا قابل ذکر است، مهلت ارسال مقاله 20 آبانماه 1394 و علاقمندان می توانند جهت اطلاعات بیشتر با شماره 77653705 تماس یا به آدرس سایت www.sterileonline.ir مراجعه نمایید .