انتصاب قائم مقام ریاست در امور مشارکتهای اجتماعی ،سازمانهای مردم نهاد و خیریه های حوزه سلامت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،طی حکمی از سوی دکتر سید مظفر ربیعی ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل ، آقای دکتر رامین فرخی بعنوان قائم مقام ریاست در امور مشارکتهای اجتماعی ،سازمانهای مردم نهاد و خیریه های حوزه سلامت منصوب گردید در این ابلاغ آمده است؛ آقای دکتر رامین فرخی عضو محترم هیات علمی دانشگاه احتراماً، نظر به تعهد و تخصص جنابعالی بموجب این ابلاغ بعنوان قائم مقام ریاست در امور مشارکتهای اجتماعی ،سازمانهای مردم نهاد و خیریه های حوزه سلامت منصوب می گردید. تا با رعایت کلیه موازین قانونی و دستورالعملهای صادره از وزارت متبوع انجام وظیفه نمایید .توفیقات روز افزون شما را در انجام بهینه امور از خداوند متعال مسئلت دارم .