رؤسا و مدیران مراکز آموزشی درمانی نسبت به رفتار و ارتباط کادر درمانی با بیماران حساس باشند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، نشست کمبود ونیاز های موجود در بیمارستانها و مراکز درمانی با حضور دکتر سید مظفر ربیعی رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل ،دکتر نقشینه معاونت درمان ،دکتر صادقی رییس بیمارستان آیت الله روحانی وجمعی از مدیران ستادی دانشگاه وبیمارستان در مرکز آموزشی درمانی آیت الله روحانی برگزار شد. در این نشست دکتر ربیعی رییس دانشگاه از رییس و مدیر و کارکنان مراکز آموزشی درمانی آیت الله روحانی و پرسنل آن مرکز جهت ارائه خدمات تقدیر وتشکر نمود. وی همچنین در ادامه سخنان خود با اشاره به برخی ضعفهای ارتباطی کادر درمان با بیماران و همراهانشان به لزوم اصلاح رفتار و افزایش مهارتهای ارتباطی کارکنان در جهت تعامل و ارتباط بهتر با مراجعان و بیماران تأکید کرد. دکترربیعی در ادامه صحبتهایشان، وضعیت بیمارستان آیت الله روحانی را بهتر از گذشته ارزیابی کردند و گفت: با اینکه وضع اکثر مراکز آموزشی درمانی به لحاظ رسیدگی به بیمار و کیفیت ارائه خدمات خیلی بهتر از گذشته است امّا هنوز بعضی برخوردها با بیماران باعث نارضایتی مراجعان می شود که لازم است رؤسا و مدیران مراکز آموزشی درمانی با حساسیت بیشتری برخورد کنند گفتنی است در این نشست معاون درمان دانشگاه، ریاست بیمارستان آیت الله روحانی، مدیر حراست، مدیر روابط عمومی و مدیر دفتر پرستاری دانشگاه نسبت به هر چه بهتر شدن وضعیت بیمارستانی سخنانی را ایراد نمودند.