مراسم گرامیداشت روز جهانی حضرت رقیه(س) در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، مراسم شهادت حضرت رقیه (س) که با حضور دکتر سید مظفر ربیعی رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل ، دکتر عمویی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه ، اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی بابل، ساری، دانشگاه صنعتی نوشیروانی ، دانشگاه آزاد و پیام‌نور در مسجد امام علی (ع) دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد، در این مراسم حجت‌الاسلام مهدی حسن‌آبادی استاد حوزه و دانشگاه طی سخنانی اظهار داشت: باید خدا را به سبب نعمت‌های بی‌شماری که در اختیار ما قرار داده به‌ویژه نعمت بزرگ ولایت که بالاترین نعمت است شکر کرد.حجت السلام حسن‌آبادی افزود: مهم‌ترین سوالی که باید هرکدام از خود بپرسیم این است که با وجودی که خداوند اهل تبعیض بین بندگان خود نیست اما چه شد علمایی چون آیت‌الله بهجت و قاضی در جامعه نقش‌آفرینی کردند اما ما نتوانستیم. استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: در نمودار دنیا خداوندی وجود دارد که مدیر هستی و خلقت است و جانشین وی در زمین انسان است اما بسیاری از ما به جای خلیفه‌الله بودن راه دشمنی خدا را طی می‌کنیم چون جاهل هستیم. وی با اشاره به اینکه هر کس ظاهرش بهتر از باطنش باشد دشمن خداست، خاطرنشان کرد: باید رسیدن به لقاءالله و دستیابی به تقوی غایت آرزوی هر فردی باشد زیرا ما خلیفه‌الله هستیم و نباید به کمتر از آن رضایت دهیم. حجت اسلام حسن‌آبادی یادآور شد: برای رسیدن به خدا و بهره‌مندی از بخشش و عنایت الهی بهترین، محکم‌ترین، مطمئن‌ترین راه، راه امام حسین (ع) است و باید به دنبال سلوک حسینی باشیم. گفتنی است، این مراسم در راستای کمک به کودکان سرطانی و بی‌سرپرست برگزار شد و با مداحی مداحان اهل بیت (ع) به پایان رسید.