برگزاری جلسه آموزشی سامانه هوشمند مدیران منابع انسانی پرستاری با حضور کارشناسان ارشد معاونت پرستاری وزارت بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، جلسه آموزشی سامانه هوشمند مدیران منابع انسانی پرستاری با حضور کارشناسان ارشد معاونت پرستاری وزارت بهداشت،مدیران پرستاری دانشگاه های علوم پزشکی بابل،مازندران،گلستان،سمنان ومدیران پرستاری وسوپر وایزر بیمارستانها در سالن کنفرانس بیمارستان آیت الله روحانی بابل مورخ 26/8/94برگزار شد. در این نشست آموزشی امام قلی زاده مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بابل، ضمن خیرمقدم وتشکر به مهمانان حاضر در جلسه در خصوص اهمیت تنظیم برنامه نوبت کاری پرستاران که از مسئله های چالش برانگیز برای مدیران پرستاری بیمارستانها بوده که خوشبختانه با اجرای طرح هوشمند سازی سامانه مدیریت منابع انسانی پرستاری باعث صرفه جویی در کار دفتر پرستاری و رعایت عدالت بیشتر در تنظیم برنامه خواهد شد.وهمین می تواند منجر به افزایش کارایی مدیران و افزایش رضایت شغلی پرستاران شود. در ادامه دکتر صادقی رییس بیمارستان آیت الله روحانی ضمن خیر ومقدم به مدیران وکارشناسان پرستاری سخنانی در خصوص اهمیت برنامه ریزی با اجرای سامانه هوشمند که می تواند منجر به ایجاد نظم شوداشاره داشتند. قابل ذکر است سرکار خانم محمودی کارشناس ارشد معاونت پرستاری وزارت بهداشت در خصوص معرفی برنامه سامانه هوشمند توضیحاتی را بیان نمودند. وهمچنین مقرر گردید این برنامه در 4 دانشگاه بابل ، سمنان،مازندران وگلستان به صورت پایلوت اجرایی گردد.