کسب افتخارپژوهشگران برتر استان مازندران توسط دو استاد دانشگاه علوم پزشکی بابل

دکتر ربیع فلاح جلودار استاندار مازندران از دکتر دردی قوجق ودکترکریم الله حاجیان به عنوان پژوهشگر برتر استان مازندران تقدیرنمودند ،متن تقدیر بدین شرح می باشد :

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل،دکتر ربیع فلاح جلودار استاندار مازندران ازدکتر دردی قوجق ودکترکریم الله حاجیان به عنوان پژوهشگر برتر استان مازندران تقدیر نمودند ،متن تقدیر بدین شرح می باشد : فرهیخته فرزانه جناب آقای دکتر دردی قوجق ودکترکریم الله حاجیان استادان محترم دانشگاه علوم پزشکی بابل سلام علیکم ؛ کسب افتخار پژوهشگر برتر استان مازندران را تبریک عرض نموده و این تلاش ها را ارج می نهم . بدون تردید نتایج این فعالیت های ارزنده پژوهشی در توسعه استان و اقتدار علمی ایران اسلامی ،نقش ماندگار را رقم خواهد زد . توفیق جنابعالی را در ارائه خدمات علمی و فناوری بیشتر در هر کجای این پهنه هستی ،از خداوند سبحان مسئلت دارم . (ربیع فلاح جلودار استاندار مازندران )