مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، همزمان با فرارسیدن هفته پژوهش و فناوری مراسمی با حضور دکتر سید مظفر ربیعی رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل ، اعضاء هیئت رئیسه دانشگاه ، اساتید و اعضاء هیئت علمی وپژوهشگران در سالن امام علی (ع) دانشگاه برگزار شد. ابتدا دکتر ربیعی رییس دانشگاه ضمن خیر مقدم وتبریک هفته پژوهش به محققین، علما، دانشمندان با اشاره به اینکه:دانشگاه علاوه بر آموزش باید به پژوهش وتحقیق هم بپردازد واین تحقیقات باعث فناوری ونهایتاً به تجارت بیزنس ختم می شود وی همچنین عنوان داشت تحقیقاتی که به نتیجه وبه بازار نرسد آن تحقیقات مفید نخواهد بود. وتحقیقات را باید کاربردی کرد به کاربرد برسد وتا در آینده نزدیک شاهد شکوفایی دانشگاه در زمینه فناوری باشیم . در ادامه دکتر مقدم نیا معاون تحقیقات وفناوری دانشگاه ضمن تبریک هفته پژوهش گزارشی از اهم فعالیت ها و برنامه های اجرا شده در معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه واز اهتمام و مشارکت دانشکده ها و اساتید و کارشناسان در زمینه تحقیقات وفناوری تشکرو قدردانی نمود . گفتنی است،در پایان از برترین های پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل توسط رییس دانشگاه واعضا هیئت رییسه تقدیر وتجلیل به عمل آمد.