دومین همایش نشست با خانواده های دانشجویان ورودی جدیدبا عنوان چالش ها و فرصت های دوران دانشجویی

با توجه به آشنایی خانواده ها با ویژگی های شخصیتی، نقاط قوت و ضعف فرزندان می تواند در پیشگیری از بروز بسیاری از آسیب های اجتماعی،روانی، آموزشی و ارتقای بهداشت روان و رشد بالندگی دانشجویان بسیار موثر باشد , اداره مشاوره و سلامت روان این معاونت بر آن شد تا دومین نشست صممیانه را برای خانواده های دانشجویان ورودی 94 تحت عنوان چالش ها و فرصت ها، با هدف افزایش همدلی ، تشریک مساعی ، شناخت و آشنایی والدین با محیط و مسئولین دانشگاه برگزار نماید که این برنامه روز یکشنبه مورخ 94/9/29 ساعت10 صبح در سالن شهید شجاعیان با حضور آقای دکتر ربیعی ریاست محترم دانشگاه ، آقای دکتر عمویی معاون محترم دانشجویی و فرهنگی و مدیران محترم حوزه معاونت دانشجویی، فرهنگی دانشگاه و با حضور بیش از 150 نفر از خانواده ها که طی تماس تلفنی و ارسال پیامک به این برنامه دعوت شده بودند شروع شد. در ابتدای جلسه بعد از پذیرایی و در اختیار گذاشتن پکیج آموزشی تهیه شده توسط اداره مشاوره و قرائت آیاتی از کلام ا... مجید ، آقای دکتر عمویی معاون محترم دانشجویی و فرهنگی ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور گرم خانواده ها در همایش ، به تاثیر عمیق ارتباط خوب خانواده با دانشجو بر روی مسایل آموزشی ،روانی و نقش پر رنگ آنان در تامین مسایل امنیتی و عاطفی اشاره و خواستار تعامل هر چه بیشتر والدین با دانشگاه به ویژه واحدهای معاونت های دانشجویی، فرهنگی و آموزشی شدند .در ادامه آقای صلواتی مسئول اداره مشاوره در خصوص اهمیت حمایت خانواده با حفظ استقلال دانشجو و داشتن ارتباط تنگاتنگ هر چه بیشتر خانواده ها با دانشگاه در جهت محقق شدن رسالت و اهداف عالیه دانشگاه ، درک مسایل و نیازهای اولیه جسمی ، رفاهی و اجتماعی دانشجویان و توجه و مراقبت ویژه با توجه به جدید بودن محیط و دور از خانواده بودن , مسایلی را عنوان و سپس فعالیت های اداره مشاوره را به اجمال تشریح نمودند. در ادامه نماهنگی پیرامون معرفی قسمت های مختلف دانشگاه برای حضار پخش گردید.در پایان خانم دکتر فرامرزی روان شناس و عضو هیئت علمی دانشگاه در زمنیه شیوه های فرزند پروری وتاثیر آن در رشد شخصیت افراد و همچنین تغییراتی که از نظر ساختاری ،اجتماعی، رفتاری و شخصیتی ، که ممکن است با ورود به دانشگاه در دانشجو ایجاد شود توضیحاتی ارائه نمودند و ادامه جلسات با پرسش و پاسخ خانواده ها همراه و پس از آن همایش مذکور با پذیرایی ناهار از خانواده ها در سالن غذا خوری دانشگاه پایان یافت.