اهدا یک دستگاه آمبولانس با تجهیزات کامل به مرکز بهداشتی درمانی اتاق سرا شهرستان بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، در طی مراسمی مرکز بهداشتی درمانی اتاق سرا بابل با حضور دکتر سید مظفر ربیعی رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل،مهندس عباس پور معاون استاندار وفرماندار ویژه شهرستان بابل ،جمعی از اعضاء هیئت رییسه دانشگاه و خیرین صبح روز جمعه مورخ 94/10/11افتتاح وبه بهره برداری رسید. لازم به ذکر است زمین این مرکز توسط خیر محترم آقای طاهری ویک دستگاه آمبولانس با تجهیزات کامل توسط خانواده مرحوم سید حسین غفاری به این مرکز بهداشتی اهدا گردید. همچنین دکتر سید مظفر ربیعی در مراسم افتتاح وبهره برداری این مرکز از عمل خیرخواهانه خیرین جهت اهدا زمین و آمبولانس با تجهیزات کامل به این مرکز بهداشتی درمانی قدردانی نمودند و آن را نقطه عطف حضور مردم در ارتقاء سلامت دانستند.