انتخاب دکتر دردی قوجق به عنوان پژوهشگر برتر قطب شمال کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، ازدکتردردی قوجق عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل به عنوان پژوهشگر برگزیده چهارمین جشنواره طبری تجلیل به عمل آمد. متن تقدیر بدین شرح می باشد.پژوهشگر برتر جناب آقای دکتر دردی قوجق موفقیت چشمگیر شما را به عنوان پژوهشگربرگزیده در چهارمین جشنواره طبری تبریک عرض نموده امید می رود در همه (گفتمان عدالت وپیشرفت)ومنویات مقام معظم رهبری که گفتمان علمی باید گفتمان مسلط وغالب جامعه باشد واقتدار حقیقی یک ملت در گرو علم است بتوانیم با تجارب،تخصصی وتوانمندی های موجود مسیر توسعه وتعالی را طی نموده وبه سوی اهداف ترسیم شده واسناد بالادستی کشور حرکتی شایان داشته باشیم. ((دکتر قاسم جان بابایی رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران)) گفتنی است جشنواره تحقیقاتی طبری که بین شش دانشگاه علوم پزشکی قطب شمال کشور شامل دانشگاه های علوم پزشکی بابل . مازندران . سمنان . شاهرود . گیلان و گلستان می باشد.