رئیس بیمارستان شهید بهشتی بابل مطرح کرد؛

عملکرد بیمارستان شهید بهشتی بابل در اجرای طرح تحول نظام سلامت عنوان شد.

عملکرد بیمارستان شهید بهشتی بابل در اجرای طرح تحول نظام سلامت عنوان شد به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر اکبرزاده پاشا رئیس بیمارستان شهید بهشتی بابل با بیان گزارشی از عملکرد بیمارستان در اجرای طرح تحول نظام سلامت گفت: با اجرای طرح تحول نظام سلامت فرصتی مناسب فراهم شد که مشکلات عدیده این بیمارستان (از لحاظ مالی، تجهیزات پزشکی، فضای فیزیکی) را برطرف نماییم. دکتراکبر زاده پاشا با اشاره به اجرای این طرح و بالا رفتن حجم کار پرسنل بیمارستان و با توجه به مشکلاتی که از قبل وجود داشت، افزود: بسته های خدمتی طرح تحول نظام سلامت به طور کامل در این بیمارستان اجرا شده است. وی ادامه داد: کاهش هزینه پرداختی بیماران، تهیه تمام ملزومات پزشکی بیمارستانی ، ارتقاء کیفیت خدمات ویزیت مقیمی پزشکان متخصص و ارتقاء هتلینگ از اقدامات انجام شده در این راستا است. ارتقاء کیفیت هتلینگ و تجهیزات بیمارستانی: رئیس بیمارستان شهید بهشتی بابل با بیان اینکه ارتقای کیفیت هتلینگ از اولین و مهمترین کارهای انجام شده، در بیمارستان شهید بهشتی است تصریح کرد: با تخصیص اعتبارات و پیگیری های مستمر دکتر ربیعی رئیس دانشگاه ومدیران ستادی و بیمارستان، نسبتا تمامی بخش‌های درمانی این بیمارستان را تعمیر و به میزان زیادی تجهیز نمودیم. وی با اشاره به اقدامات انجام شده در این راستا افزود: خریداری چندین دستگاه مهم از جمله دستگاه D.D.Rپیشرفته در بخش رادیولوژی اورژانس،خریداری دستگاه سونوگرافی،بازسازی وراه اندازی بخش ارولوژی،تجهیز وخریداری دستگاه پیشرفته برای بخش آزمایشگاه ودیالیز(10دستگاه دیالیز از طرف خیرین) وهمچنین در رابطه با تعمیر، تجهیز و رنگ آمیزی بخشهای بیمارستان افزود: بازسازی راهروها و لامپ‌ ها، بهسازی اتاق استراحت پرستاران، نصب تلویزیون در بخش ها، بازسازی ورودی محوطه بیمارستان و محوطه جلوی ساختمان اداری و همچنین ساماندهی درمانگاه سرپایی،نوسازی واستاندارد کردن تختهای بیمارستانی، ایجاد مکان جدید همراه باتجهیزات پیشرفته در واحد استریلیزاسیون مرکزی (CSR )خریداری میکروسکوپ جراحی پیشرفته وسونوگرافی پیشرفته جهت اتاق عمل، تعویض تخت وچراغ اتاق عمل، دستگاه کرانیوتوم ووسایل جراحی عروق و3دستگاه ماشین بیهوشی، 3دستگاه ویدئوآندوسکوپ وکولونوسکوپ ،خریداری10دستگاه ونتیلاتور وتجهیزات 10تخت ICU داخلی و افزایش 6 تخت ICU ازکارهای دیگر این بیمارستان است. 80 قاب کنسول گازهای طبی نیز تهیه شده است. بازسازی نمازخانه مرکز ،راه اندازی واحد اطلاعات ،ازجمله اقدامات انجام شده در راستای کیفیت هتلینگ در این بیمارستان است. افزایش کیفیت آزمایش‌های بیمارستان دکتراکبرزاده پاشا با بیان اینکه با تجهیز آزمایشگاه بیمارستان و ارتقای آزمایشات، نیازی به ارجاع بیمار یا همراه بیمار به خارج از بیمارستان نیست، تصریح کرد: همچنین برای تهیه لوازم مصرفی و دارو نیازی به ارجاع بیمار به خارج از بیمارستان نبوده و توسط واحدهای مختلف بیمارستان، آنها را تهیه و تحویل بخش مربوطه می دهند. کاهش سهم پرداختی بیماران رئیس بیمارستان شهید بهشتی در پایان با اشاره به کاهش هزینه سهم پرداختی بیماران، به گونه ای که قبل از شروع طرح تحول نظام سلامت ۳۰ تا ۴۵ درصد بوده، عنوان کرد: در مرحله اول طرح تحول نظام سلامت، سهم بیماران روستایی و عشایر ۵ و بیماران شهری ۱۰درصد بوده که با شروع مرحله دوم به ترتیب ۳ و ۶ درصد، کاهش پیدا کرده است و یکی از گام های مهم برداشته در اجرای موفق این طرح بوده است.