انتصاب مدیر مرکز آموزشی درمانی آیت ا...روحانی بابل

طی حکمی از سوی دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل محسن قائمی به عنوان مدیر مرکزآموزشی درمانی آیت ا...روحانی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،طی حکمی از سوی دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل محسن قائمی به عنوان مدیر مرکزآموزشی درمانی آیت ا...روحانی منصوب شد دراین ابلاغ آمده است؛ جناب آقای محسن قائمی با احترام نظر به تعهد وتجربه ارزنده جنابعالی،شما را به سمت مدیر مرکز آموزشی درمانی آیت ا... روحانی منصوب می نمایم، تا با همکاری،همدلی وهمزبانی کلیه کارکنان صدیق مرکز،با رعایت موازین شرعی واخلاقی انجام وظیفه نمایید. حفظ کرامت مراجعین محترم،تکریم کارکنان زحمتکش وفراهمی بستری مناسب جهت ارائه خدمات درمانی – آموزشی وبویژه رعایت انضباط اداری – مالی مورد تاکید می باشد.