عیادت کارکنان و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی بابل از جانبازان مرکز توانبخشی امام علی (ع) ساری

همزمان با ایام ا... دهه مبارک فجر جمعی از کارکنان و مسئولین دانشگاه از جانبازان مرکز توانبخشی امام علی (ع) ساری مورخ94/11/19 دیدار نمودند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، همزمان با ایام ا... دهه مبارک فجر جمعی از کارکنان و مسئولین دانشگاه از جانبازان مرکز توانبخشی امام علی (ع) ساری مورخ19/11/94 دیدار نمودند. این برنامه که هر سال جزء برنامه های اصلی دانشگاه در ایام ا... دهه مبارک فجر می باشد، کارکنان با گل و شیرینی و اهداء جوایزی از رشادتها و ایثارگریهای جانبازان دفاع مقدس و انقلاب اسلامی تقدیر و تشکر نمودند. همچنین جانبازان نیز همچون گذشته با رویی باز و چهره ای خندان از مراجعین استقبال نموده و همچنان بر پایداری از اهداف والای انقلاب اسلامی تأکید می نمودند.