انتصاب مدیرامور دانشجویی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،طی حکمی از سوی دکتر عبدالایمان عموئی معاون فرهنگی ودانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، حمزه گیلکی بیشه به عنوان مدیر اموردانشجویی معاونت فرهنگی ودانشجویی دانشگاه منصوب شد. متن حکم بدین شرح می باشد؛ جناب آقای حمزه گیلکی بیشه نظر به تعهد وشایستگی جنابعالی، به موجب این ابلاغ به سمت مدیر امور دانشجویی معاونت فرهنگی ودانشجویی منصوب می شوید.امید است با اتکال به خداوند متعال،رعایت موازین شرعی واخلاقی وهمکاری کارکنان شریف این معاونت،در راستای تأمین وارتقای سطح سلامت ورفاه دانشجویان دانشگاه کوشاوموفق باشید.