دومین کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید بابل در درمانگاه شبانه روزی فرهنگیان این شهر راه اندازی شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل،مراسم افتتاح کلنیک تخصصی وفوق تخصصی امید 2با حضور دکتر سید مظفرربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل،احمدی رئیس آموزش وپرورش بابل، اعضا هیئت رئیسه دانشگاه وجمعی از مدیران وهمکاران دانشگاه علوم پزشکی وآموزش پرورش شهرستان بابل مورخ94/12/20 افتتاح وبه بهره برداری رسید. رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در مراسم افتتاح این کلینیک گفت : بعد از اجرای طرح تحول نظام سلامت در دولت یازدهم ، مراجعه مردم به بیمارستان های دولتی بسیار افزایش یافته است . و سیاست وزارت بهداشت این است که با افتتاح کلینیک های تخصصی ، حجم ترافیک بیمارستان ها را کاهش دهد تا کیفیت خدمات رسانی دچار خدشه نشود. دکترربیعی اذعان داشت : کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید می تواند تمامی بیمارانی را که می خواهند مقدمات عمل جراحیشان فراهم شود پذیرش کند و حتی برای تحت مراقبت قرار گرفتن بعد از عمل جراحی بیماران نیز امکانات لازم را دارد . گفتنی است این کلینیک دولتی دارای 9 اتاق پزشک و همچنین اتاق فیزیوتراپی و اتاق عمل سرپایی است و 18 پزشک متخصص و فوق تخصص دارای بخش های جراحی اعم قلب و عروق ، مغز و اعصاب ، کلیه و مجاری ادراری ، گوارش ،گوش ، حلق و بینی ، قفسه سینه و جراحی عمومی و داخلی است. ودارای سامانه نوبت دهی تلفنی گویاست و پذیرش بیماران نیز عصرها از ساعت 14 لغایت 21 صورت می گیرد. قابل ذکر است،نخستین کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید بابل اردیبهشت ماه سال جاری با بخش های مختلف عمومی در محوطه بیمارستان روحانی این شهر راه اندازی شده بود.