راه اندازی آزمایشگاه جامع پژوهشکده سلامت در امیرکلا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، آزمایشگاه جامع پژوهشکده سلامت احداث شده توسط خیر نیکوکار سیدرضی هاشمی در دی ماه 94 شروع بکار نمود. دکتر رضا قدیمی رئیس پژوهشکده سلامت از آغاز به کار آزمایشگاه جامع پژوهشکده سلامت در امیرکلا خبر دادو گفت: این آزمایشگاه که با توجه به محدودیتهای منابع مالی با تجمیع منابع آزمایشگاههای مراکز تحقیقات بیولوژی سلولی و مولکولی و بهداشت باروری و ناباروری و نیز حمایت هیات رئیسه محترم دانشگاه تجهیز و راه اندازی گردید. گفتنی است این مرکزدارای 3 ازمایشگاه کامل کشت سلولی مستقل که در کنار تجهیزاتی چون دستگاه Real time PCR، ترموسایکلر، الایزا ریدر، اتوکلا، سانتریفیوژ یخچال دار و ساده، اتوانالایزر و الکترولیت آنالیزر و فریزرهای متعدد(20-،80-) و 3 تن از کارشناسان ارشد و با تجربه آزمایشگاه، 4 هیات علمی و تعدادی از دانشجویان دکترای پژوهشی در این مرکز مسئول انجام فعالیت های تحقیقاتی می باشند و جلسات ژورنال کلاب هفتگی نیز در این مرکز برگزار می گردد.