پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت فرا رسیدن سال نو وآغاز بهار طبیعت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در پیامی پیشاپیش فرا رسیدن سال نو وبهار طبیعت راتبریک گفت. متن پیام بدین شرح می باشد:یا مقلب القلوب والا بصار بنام خدای بهار آفرین براین آفرین بادهزارآفرین، نوروز،عید باستانی ایرانیان آزاده وسرافراز،همگام با شکوفائی بهار دل انگیز وخضارت سبزه زاران برهمه عزیزان اعضاء محترم هیئت علمی،دانشجویان،کارکنان صدیق دانشگاه مبارک باد. امید است سال 95نیز سال همدلی وهمزبانی وسال ارتقا،شکوفائی وبالندگی در امر آموزش،پژوهش ودرمان باشد. خداوند متعال به یمن این ایام خجسته به شما سلامت نفس، عزت واعتلاءمعنوی وتقید خالصانه جهت ارائه خدمات مشفقانه عنایت فرماید.