توصیه های مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم دانشگاه جهت پیشگیری از بروز مسمومیت ها

دکتر محسن رضازاده معاون غذاودارو دانشگاه ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن فصل حیات بخش بهار ،توصیه های لازم جهت پیشگیری از بروز مسمومیتهای احتمالی را بدین شرح اعلام نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،دکتر محسن رضازاده معاون غذاودارو دانشگاه ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن فصل حیات بخش بهار ،توصیه های لازم جهت پیشگیری از بروز مسمومیتهای احتمالی را بدین شرح اعلام نمود : 1-محصولات شیمیایی و شوینده ،نفت ،بنزین و داروها را همیشه در ظرف اصلی آن نگهداری کنید . 2-در مسمومیت های دارویی و شیمیایی باید بدانیم فرد مسموم چه نوع ماده ای ،چه مقدار ،چه موقع و از چه راهی مصرف کرده است . 3-در طی سفر داروهای خود را همراه داشته باشید ،چه بسا تا زمان پیدا کردن داروخانه در مقصد ،برای تهیه دارو دچار مشکل شوید . همچنین ایشان در ادامه افزودند : همشهریان و مسافران محترم می توانند خدمات دارویی مورد نیاز خود در این ایام را از داروخانه های کشیک و شبانه روزی این شهرستان دریافت و برای کسب هرگونه اطلاعات در زمینه های دارویی ،بروز مسمومیت ها ، و ... با شماره مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم 1490 تماس بگیرند .