قدردانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از زحمتکشان ودست اندرکاران کشیک‌های نوروزی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل،دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی با ارسال پیامی از زحمتکشان و دست‌اندرکاران کشیک‌های نوروزی دانشگاه و واحد های تابعه قدردانی کرد. دکتر ربیعی در این پیام ضمن تبریک مجدد سال نو و آرزوی سلامتی برای زحمت کشان عرصه سلامت، اظهار داشت: بدینوسیله از تمامی معاونان، مدیران، پزشکان ، پرسنل بهداشت ودرمان،غذا ودارو ، فوریتهای پزشکی وکارکنان زحمت کش بیمارستانها که در ایام تعطیلات نوروزی با بهره گرفتن از امکانات این مجموعه،بستری ایمن و رضایتمندی مسافران وشهروندان را فراهم آوردند نهایت قدردانی را دارم. امید است که در سال 95 همانگونه که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی فرمودند با «اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل» درتمامی مسیرانقلاب اسلامی به خصوص در بخش سلامت گام های مفید وموثری برداریم.