حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در بیمارستان هفده شهریور مرزیکلابه علت اورژانسی بودن وضعیت مادر باردار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل،با اعلام اورژانسی بودن مادر باردار توسط متخصص محترم زنان مرکز هفده شهریور مرزیکلا در صبح روز چهارشنبه 18 فروردین 1395 ساعت ۹ صبح و با عنایت به اینکه گروه متخصص بیهوشی دانشگاه در بیمارستان های دیگر تابعه دانشگاه مشغول فعالیت بوده اند . با هماهنگی ریاست بیمارستان هفده شهریور مرزیکلا با مقام محترم ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل جناب آقای دکتر سید مظفرربیعی به علت اورژانسی بودن وضعیت مادر باردار در کوتاه ترین زمان به عنوان متخصص بیهوشی در مرکز 17 شهریور شهر مرزیکلا حضور یافته و به اتفاق متخصص محترم زنان سرکار خانم دکتر قلی_پور عمل بیمار با موفقیت کامل وبا سلامتی مادر و نوزاد انجام گردید.