همایش پدران آسمانی در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، همایش پدران آسمانی با حضور دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، سردار نانواکناری نماینده منتخب مردم شریف بابلسر وفریدونکنار در مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام دکتر نیکزاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونین ومدیران دانشگاه و جمعی از فرزندان وهمسران شهید مورخ 95/2/4 در سالن شهید شجاعیان دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد. در این همایش دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ضمن خیرمقدم وتشکر از برگزار کنندگان این همایش اذعان داشت وگفت:عزت و سربلندی ایران اسلامی مرهون جانفشانی های شهدا و ایثارگران خواهد بود. که در این راه از جان و مال خود در راه حفظ ارزش ها و آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی گذشتند. وحضور در این همایش توفیق و افتخاری برای ماست. وامید واریم حفظ وکرامت شهیدان را حفظ نماییم وخدمتگذار صدیق برای فرزندان شهدا باشیم. در ادامه سردار نانواکناری نماینده منتخب مردم بابلسر وفریدونکنار در مجلس شورای اسلامی از دیگر سخنرانان این مراسم ضمن تشکر ازدکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل و برگزار کنندگان این همایش به چگونگی خاطرات هشت سال دفاع مقدس واز چگونگی رویداد های مهم آن زمان ایراد سخن نمودند .