برگزاري نهمين المپياد فرهنگي ورزشي پسران دانشگاههاي علوم پزشکي سراسر کشور

به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، نهمين المپياد فرهنگي ورزشي پسران دانشگاههاي علوم پزشکي سراسر کشور از تاريخ 4 الي 13 مرداد 1389 در کرمانشاه برگزار شد. به نقل از روابط عمومي معاونت دانشجويي- فرهنگي دانشگاه علوم پزشکي بابل، اين المپياد در 4 رشته کشتي، تکواندو، دو و ميداني و بدمينتون با حضور 2000شرکت کننده از 44 دانشگاه علوم پزشکي برگزار شد قاسم براري، رضا مژده جويباري، ميعاد الهي، سيدولي الله شاه حسيني و ياسر زلفي از دانشگاه علوم پزشکي بابل با شرکت دراين مسابقه توانستند با کسب مقام نائب قهرماني در رشته کشتي به ، دريافت دو مدال برنز در رشته تکواند و در مسابقه فرهنگي نيز با دريافت يک نيم سکه يک بارديگر توانستند برگ زريني براي دانشگاه علوم پزشکي بابل بيافرينند .