فراخوان مقاله نماز، مسجد و خانواده در نوزدهمين اجلاس سراسري نماز

به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، در نوزدهمين اجلاس سراسري نماز که با عناوين مقاله نماز، مسجد و خانواده مطرح شده، علاقمندان مي توانند در موضوعات زير تحقيقات خود را تا تاريخ 31 شهريور 1389 به استان خراسان جنوبي، بيرجند، خيابان معلم، نبش معلم 17، ستاد اقامه نماز و يا جهت اطلاع هرچه بيشتر با شماره تلفن 4420005-0561 و يا نشاني اينترنتي www.namaz.ir ، پست الکترونيکي s.namaz@yahoo.com دبيرخانه دائمي اجلاس هاي سراسري نماز تماس نمايند. موضوعات فراخوان مقالات بشرح زير مي باشد: مديريت ديني خانواده 1- نقش الگوهاي رفتاري والدين و ترغيب فرزندان به نماز و مسجد 2- تاثير نماز در بهداشت رواني، ارتقاي منزلت اجتماعي و استحکام خانواده 3- بررسي نگرشهاي خانواده ديروز و امروز به کارکردهاي مسجد 4- شاخص هاي خانواده مسجدي در فرهنگ اسلامي 5- تکاليف و حقوق متقابل مسجد و خانواده 6- بررسي نقش مسجد در افزايش آگاهيهاي سياسي، اجتماعي و فرهنگي خانواده 7- مسجد پل ارتباطي نسل ها مديريت روابط انساني مسجد و خانواده 1- بررسي کارکردهاي خانواده مسجد محور 2- بررسي موانع و راهکارهاي موثر در تربيت ديني و گرايش به نماز و مسجد در نهاد خانواده 3- بررسي چالش هاي ارتباطي مسجد و خانواده و ارائه مدل ساختاري مجد در جذب خانواده 4- بررسي حضور زنان در مسجد و جماعات بر اساس آموزه هاي ديني 5- نقش متوليان فرهنگي مسجد در جذب خانواده نقش نهادهاي فرهنگي و اجتماعي در جذب خانواده به مسجد 1- نقش فضاي سايبر در معرفي نقش ها و کارکردهاي مسجد 2- راهکارهاي فعال سازي مسجد در ارتقاي امنيت اجتماعي و مقابله با جنگ نرم 3- نقش رسانه منبر در تعميق و افزايش آگاهي ديني خانواده 4- نقش اماکن مقدسه متبرکه در جذب خانواده ها به نماز و آموزه هاي ديني 5- بررسي راههاي نقش آفريني خانواده ها در برنامه هاي فرهنگي 6- مسجد، خانواده، فرصت ها و تهديدها 7- بررسي راهکارهاي تعامل مسجد، مدرسه، دانشگاه و... 8- نقش رسانه هاي ارتباط جمعي در جذب خانواده ها به نماز و مسجد 9- عوامل موثر در حضور نخبگان در فعاليت هاي مسجد و تاثير آن در گرايش خانواده ها به مسجد 10- نقش نهادهاي فرهنگي بويژه آموزش و پرورش در گرايش خانواده ها به نماز جماعت و مسجد 11- بررسي روش هاي مديريتي جذب مردم در مساجد ايران و ساير کشورهاي اسلامي خاطرات نماز(براي تمام گروههاي سني) شرايط پذيرش مقاله 1- موضوع و محتواي مقاله جديد و متناسب با محورهاي فراخوان باشد. 2- مقاله ارسالي در جاي ديگري به چاپ نرسيده باشد. 3- مقاله حداکثر در 15 صفحه A4 بصورت تايپي در سه نسخه به همراه فايل آن به دبيرخانه ارسال شود. 4- مقاله از حيث ساختاري بايد شامل عنوان مقاله، نام و نام خانوادگي نويسنده يا نويسندگان، مقدمه، چکيده، متن مقاله، خلاصه و نتيجه گيري، پاورقي ها و منابع باشد. 5- مقالات رسيده به دبيرخانه برگشت داده نمي شود. گفتني است : به صاحبان آثار برگزيده، لوح يادبود و هدايايي ارزنده تقديم خواهد شد. همچنين مقالات و آثار برتر در کتاب مجموعه مقالات برگزيده نوزدهمين اجلاس سراسري نماز به چاپ خواهد رسيد.