ضيافت افطار بسيجيان به اتفاق خانواده هايشان دردانشگاه علوم پزشکي بابل برگزار شد

به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل،ضيافت افطار بسيجيان وخانواده آنان با حضوردکتر ابراهيم ميکانيکي رييس دانشگاه ، سرهنگ پاسدار مرادي مسئول ستاد مقاومت بسيج سپاه پاسداران شهرستان بابل وديگر مسئولين دانشگاه برگزار شد . در ابتداي اين مراسم که از ساعت 18:30 شروع شده بودمداح اهل بيت در مدح امام حسن مجتبي به مديحه سرايي پرداختند سپس سرهنگ پاسدار مرادي مسئول ستاد مقاومت بسيج سپاه پاسداران شهرستان بابل در خصوص اهداف انقلاب و جنگ و خاطره اي از عمليات مهران ايراد سخنراني کردند در ادامه نماز جماعت با امامت مسئول دفتر نهاد رهبري دانشگاه برگزار شداين ضيافت در ساعت 21 چهارم شهريور 89 به پايان رسيد گفتني است دراين ضيافت افطار بيش از 600 ميهمان حضور داشتند .