در پي اهانت به ساحت مقدس قرآن کريم در آمريکامردم ولايتمدار بابل همراه با مسئولان شهرستان بابل در امامزاده قاسم اين شهرستان تجمع کرده و اين اقدام وقيحانه را محکوم کردند.

به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، در پي اهانت به ساحت مقدس قرآن کريم توسط عده اي درايالات متحده آمريکا، در اقدامي خودجوش، مردم ولايتمدار بابل همراه با مسئولان شهرستان بابل در امامزاده قاسم اين شهرستان تجمع کرده و اين اقدام وقيحانه را محکوم کردند. در اين تجمع که مسئولان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکي بابل نيز به همراه ادارات ديگر حضور داشتند، حجه الاسلام و المسلمين روحاني امام جمعه شهرستان بابل ضمن تجليل و قدرداني از حضور مردم در اين تجمع، اين اقدام زشت را محکوم کرد و در قسمتي از بياناتشان اين اقدام را زمينه ساز توجه و آشنايي بيشتر مردم جهان به اسلام و قرآن دانست.