برگزاري هفتمين کنگره ملي سلامت خانواده

با همکاري معاونت بهداشتي وزارت بهداشت و جهاد دانشگاهي علوم پزشکي ايران برگزاري هفتمين کنگره ملي سلامت خانواده به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، هفتمين کنگره ملي سلامت خانواده با همکاري معاونت بهداشتي وزارت بهداشت و جهاد دانشگاهي علوم پزشکي ايران در روز هاي سه شنبه و چهارشنبه مورخ 2 و 3آذرماه1389 در مرکز همايش هاي بين المللي رازي دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار مي شود. محور مقالات بشرح زير مي باشد: نقش سلامت جنسي در ارتقاء سلامت خانواده فاصله گذاري و سلامت خانواده تکامل اوليه کودک يائسگي سالمندان گفتني است: ارسال مقاله تا 20 مهر 1389 و فقط از طريق سايت(تارگاه) www.familyhealth.ir مي باشد. قابل ذکر است: علاقمندان مي توانند به آدرس دبيرخانه تهران، ميدان ونک، ابتداي گاندي جنوبي، شماره 146، طبقه دوم، مرکز همايش هاي جهاد دانشگاهي علوم پزشکي ايران با شماره تماس 88677478-021 و نمابر 88203915-021 و ايميل familyhealthcongress@gmail.com ارتباط برقرار نمايند.