فرآورده هاي بهداشتي و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي بابل

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي بابل اقدام به چاپ پمفلت درزمينه فرآورده هاي بهداشتي نموده است

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي بابل ضمن اعلام اين خبر گفت: در اين پمفلت به کرم هاي پوستي وفرآورده هاي بهداشتي دهان ودندان و شرايط نگهداري آن اشاره شده است. قابل به ذکر است مرکزاداره نظارت برموادغذايي وبهداشتي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي بابل، اين پمفلت رادر 2000نسخه چاپ و تکثير نمود اين پمفلت به مراکزپخش مغازه هاي آرايشي بهداشتي درسطح شهر، آموزش وپرورش جهت توزيع دردبيرستان هاي دخترانه، معاونت بهداشتي دانشگاه جهت توزيع درمراکزبهداشتي وخانه هاي بهداشت، دبيرخانه انجمن داروسازي جهت توزيع درداروخانه هاي تحت پوشش شهرستان،ادارات مرتبط نظير پايگاه هاي نيروي انتظامي ، اداره بازرگاني،اداره تعزيرات و...، معاونتهاي غذاوداروسراسرکشور، معاونت غذاودارووزرات بهداشت و اداره کل نظارت برمواد غذا ودارو توزيع شد.