توصيه هاي بهداشتي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي بابل

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي بابل ضمن اعلام اين خبر گفت: در اين پمفلت ، بيشتر به توصيه هايي در خصوص جلوگيري ازعفونت وآسيبهاي چشمي ،روشهاي نگه داري لوازم آرايشي اشاره شده است قابل به ذکر است اين پمفلت در 2000نسخه چاپ و تکثير شده و در بين مراکزپخش مغازه هاي آرايشي بهداشتي درسطح شهر، آموزش وپرورش جهت توزيع دردبيرستان هاي دخترانه، معاونت بهداشتي دانشگاه جهت توزيع درمراکزبهداشتي وخانه هاي بهداشت، دبير خانه انجمن داروسازي جهت توزيع درداروخانه هاي تحت پوشش شهرستان،ادارات مرتبط نظير پايگاههاي نيروهاي انتظامي ،اداره بازرگاني،اداره تعزيرات و...، معاونتهاي غذاوداروسراسرکشور، معاونت غذاودارووزرات بهداشت و اداره کل نظارت برموادغذايي وبهداشتي توزيع شد.