8 نفرازپرسنل بازنشسته دانشگاه علوم پزشکي بابل درنيمه اول سال 89 دعوت حق رالبيک گفته وبه رحمت ايزدي پيوستند

به نقل ازروابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل تعداد8 نفرازبازنشستگاني که ازسال 1372 تاکنون به درجه بازنشستگي نايل شده بودنددرنيمه اول سال دعوت حق رالبيک گفته وبه رحمت ايزدي پيوستند

مسئول اداره اموربازنشستگي دانشگاه گفت: ازبين اين 8 نفرچهارنفرازدانشگاه علوم پزشکي بابل، دونفرازمعاونت بهداشتي ودونفرازمرکزآموزشي درماني شهيديحيي نژادوشهيدرجايي بابلسربه درجه بازنشستگي نايل شده بودند. زنده ياد ،شعبان پورقربان،حسين مقنعي طبري،بماني صفري خطير، علي جعفرزاده، عسگري رادفر،منوچهررنجبر، زهرادانائي طبري و ماهرخ فولادي در بهار وتابستان 89 دعوت حق را لبيک گفتند . روابط عمومي دانشگاه ضمن طلب غفران وآمرزش براي اين عزيزان ،صبري جزيل واجري جميل راازخداوندمنان براي بازماندگان اين عزيزان خواستاراست.