نشست خارج ستادي مسئول امورايثارگران ومديرمحترم اموراداري دانشگاه با فرزندان شاهدشاغل دربيمارستان آيت ا.. روحاني

به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي بابل اولين جلسه خارج ستادي امورايثارگران دانشگاه با فرزندان شاهدشاغل بيمارستان آت ا.. روحاني (ره) مورخ 3/8/89 درسالن کنفرانس بيمارستان آيت ا.. روحاني(ره) برگزارشد

براساس اين گزارش اين نشست پيرامون آسيب شناسي جامعه ايثارگري با حضورمسئول امورايثارگران ومدير اداري دانشگاه وفرزندان شاهدآن بيمارستان در تاريخ 3/8/89 درسالن کنفرانس بيمارستان آيت ا.. روحاني برگزارشد درادامه مسئول امورايثارگران دانشگاه ضمن ابراز خرسندي ازحضورعزيزان شاهدوايثارگر ازجناب آقاي دکترميکانيکي رياست محترم دانشگاه به جهت عنايت ويژه درجذب اين عزيزان تقديروتشکرداشتندوبه اين عزيزان که ولي نعمتان جامعه هستندخوش آمدگفتندودرخصوص آسيب شناسي جامعه ايثارگري صحبت کردند وازتک تک فرزندان شاهد خواستندتا موجب ترويج فرهنگ ايثاروشهادت در جامعه باشند قابل ذکر است درپايان جلسه مسئولين حاضردرجلسه به سوالات عزيزان حاضردرجلسه پاسخ گفتند.