بررسي ونقدفيلم هاي هاليوودي

بررسي ونقدفيلم هاي هاليوودي به نقل ازروابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، نهادرهبري دانشگاه برنامه اي راتحت عنوان بررسي ونقدفيلم هاي هاليوودي باحضوراستادعبدالحسين محمودي درعصردوشنبه 10/8/89 درسالن شهيدشجاعيان دانشگاه برگزارنمود. دراين مراسم دکترمحمودي ضمن نمايش دادن قسمتهايي ازفيلم هاي منتخب به نقدوچالش کشيدن بعضي ازفيلم هاي هاليوودي که به تخريب ايران وايراني وفرهنگ اسلامي مشهوربودندپرداخت ايشان تمامي داستان پردازيهاي اين فيلم ها رانادرست وجعلي خواندوافزودند: اکثراين فيلم ها برمبناي تخريب ايران درعرصه هاي جهاني وبه تمسخرگرفتن فرهنگ اسلامي ايراني وضديت با نظام جمهوري اسلامي ايران تهيه شده است ودرپايان دکترمحمودي ازمسئولان فرهنگي کشورخواست که تنوع وسرمايه گذاري دربرنامه هاي فرهنگي راسرلوحه کارهاي خودقراردهند.