بيانه 13 آبان دانشگاه علوم پزشکي بابل

اگرگذري به تقويم تاريخ وماه آبان بزنيم 13 آبان راروزي بزرگ مي يابيم که سه واقعه بزرگ وبه يادماندني درآن به وقوع پيوسته است که وجه مشترک آن استکبارستيزي، استقلال طلبي وآزادي خواهي مردم هميشه درصحنه ومقاوم ايران است . 13 آبان سال 43 سالروز تبعيدحضرت امام به ترکيه است امامي که به جرم دفاع ازشرافت انساني واستقلال اين مرزوبوم ودفاع ازحريم اسلام وقرآن سختي تبعيدرابه جان خريدهمچنين 13 آبان 57 يادآورخاطره تلخ ودردناک به خاک وخون کشيده شدن دانش آموزان معترض به ظلم وفسادوتباهي نظام فاسدشاهنشاهي است وبالاخره 13 آبان 58 سالروزتسخيرلانه جاسوسي به دست دانشجويان خط امام ورهبري است. مردم سرافرازومقاوم ايران پس ازثبت رشادتها وجانفشاني هاوايثارگريها بر صفحات تاريخ اين مرزوبوم وبا الهام ازانديشه هاي معماربزرگ انقلاب خانه اهريمني ولانه جاسوسي اين حکومت مستبدرافتح کردوبارديگربه ايادي استکبارجهاني ثابت نمودندکه نيرنگها ودسيسه هاي امريکاي جنايتکاررابرنمي تابند. امروزپس ازگذشت سالها ازآن واقعه تاريخي ، دانشجويان ، دانش آموزان، فرهيختگان ومردم هميشه درصحنه ايران زمين باحضوردرراهپيمايي شورانگيزسيزده آبان بارديگربارهبرفرزانه انقلاب اسلامي تجديدبيعت کرده ومنويات معظم له راسرلوحه مسيرپيشرفت خودقرارمي دهند. همچنين ساده لوحان ووطن فروشاني که هميشه چشم اميدبه آمريکا وايادي آن دوخته اندآگاه باشندکه نسل جوان وبالنده کشوراسلامي آمريکاي جنايتکاررادشمن شماره يک خوددانسته وهرگزباسمبل فسادوظلم وصلح نخواهندکرد. مادانشگاهيان دانشگاه علوم پزشکي بابل ضمن گراميداشت 13 آبان وتقديرازفاتحان آن حرکت انقلابي همچون سايراقشاراين ملت ودرراهپيمايي اين روزبزرگ شرکت مي کنيم.