بازديد نمايندگان وزارت بهداشت از بيمارستان‌هاي آيت الله روحاني ،شهيد بهشتي ، اميرکلاودانشکده پزشکي ،دندانپزشکي و پيراپزشکي دانشگاه علوم پزشکي بابل

در جريان دور سوم سفرهاي استاني هيات دولت به مازندران صورت گرفت؛ نمايندگان وزارت بهداشت جناب آقاي دکتر فاضل دبير محترم شوراي آموزش پزشکي وتخصصي وزرات بهداشت ،دکتر رضائيان دبير محترم علوم پايه پزشکي وبهداشت وتخصصي وزرات بهداشت ،ودکتر حائري دبير محترم شوراي آموزش پزشکي عمومي وزرات بهداشت از بخش‌هاي مختلف بيمارستان‌هاي آيت الله روحاني ،شهيد بهشتي ، اميرکلا بازديد كردند. دكتر فاضل ودکتر رضائيان ودکتر حائري كه به همراه وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به استان مازندران سفر كرده اند ،. در بعد از ظهر روز سه شنبه نيز از بخش‌هاي مختلف بيمارستان‌هاي آيت الله روحاني ،شهيد بهشتي ، اميرکلا بازديدبعمل آوردند و از نزديك در جريان چگونگي ارائه خدمات به بيماران در اين بيمارستان‌ها قرار گرفتند. بنابراين گزارش اين نمايندگان بزرگوار در ادامه از دانشكده پيراپزشکي ،پزشکي ،دندانپزشکي دانشگاه علوم پزشکي بابل بازديد كردند.