انعکاس خبر افتتاح سومين مرکز پيوند مغز و استخوان کشور درخيرگزاري مهر ،روزنامه وارش وپيام زمان

سومين مرکز پيوند مغز و استخوان کشور افتتاح شد به گزارش خبرنگار مهر در بابل، رئيس دانشگاه علوم پزشکي بابل در مراسم افتتاح اين مرکز گفت: مرکز پيوند مغز استخوان دانشگاه علوم پزشکي بابل مي تواند بيماران مازندران را تحت پوشش قرار دهد. ابراهيم ميکانيکي افزود:به دليل نوپا بودن اين مرکز نياز به ساختمان با تجهيزات لازم و پرسنل کافي براي پذيرش بيماران هستيم. مکانيکي تصريح کرد: هم اکنون دو پزشک در اين بخش مشغول به فعاليت هستند. رئيس دانشگاه علوم پزشکي بابل بيان داشت: با توجه به وجود تعداد زيادي از بيماران تالاسمي در منطقه شمال کشور، راه اندازي مرکز پيوند مغز استخوان يکي از نيازهاي اساسي براي درمان بيماران استان است که مجوز اين مرکز در سال 79 اخذ شد. وي اظهارداشت: بخش پيوند کليه نيز 10 سال پيش در مرکز آموزشي درماني بيمارستان شهيد بهشتي بابل راه اندازي شده و هم اکنون هزارمين پيوند کليه در آن انجام شده است.