جشن پيوند موفقيت آميزمغز واستخوان دوبيمار تالاسمي در روز پنجشنبه 11 آذر 89 برپا شد

پزشکان معالج اين دو بيمار گفتند امروز 85 روز از عمل اين پيوند موفق مي گذرد وما به شکرانه اين عمليات موفق که با حمايت دکتر ابراهيم ميکانيکي رئيس دانشگاه علوم پزشکي بابل ومسئولين مربوطه وخيرين به انجام رسانديم اعلام مي داريم اين مرکز مي تواند بيماران مازندران واستانهاي همجوار را تحت پوشش قرار دهد.وبعنوان يک پايگاه علمي براي دانشگاه علوم پزشکي بابل افتخار آفرين باشد رييس دانشگاه علوم پزشکي بابل دکتر ابراهيم ميکانيکي افزود:به دليل نوپا بودن اين مرکز، نيازمند به ساختمان با تجهيزات لازم و پرسنل کافي براي پذيرش بيماران هستيم. رئيس دانشگاه علوم پزشکي بابل بيان داشت: با توجه به وجود تعداد زيادي از بيماران تالاسمي در منطقه شمال کشور، راه اندازي مرکز پيوند مغز استخوان يکي از نيازهاي اساسي براي درمان بيماران استان است که مجوز اين مرکز در سال 79 اخذ شد. وي اظهارداشت: بخش پيوند کليه نيز 10 سال پيش در مرکز آموزشي درماني بيمارستان شهيد بهشتي بابل راه اندازي شده و هم اکنون هزارمين پيوند کليه در آن انجام شده است. امام جمعه شهرستان بابل نيز از تلاش مسئولين دانشگاه در حمايت از راه اندازي اين بخش وجسارت آنان تقدير گرد وافزود ايجاد اميد در دل بيمار از کارهاي ارزشمندي است که بايد اطلاع رساني کرد کار تازه اين پزشکان قابل تقدير است واميدواريم پيوسته شاهد تحولات شايسته وبايسته علم پزشکي در سرزمين خود باشيم .