روابط عمومي - جشن روز داوطلب براي رابطين بهداشت در بابل برگزار شد :

جشني به مناسبت روز داوطلب براي تجليل از رابطين بهداشتي در روز شنبه 13/9/89 و در سالن اجتماعات شهيد شجاعيان دانشگاه علوم پزشکي بابل برگزار گرديد . اين مراسم با حضور دكتر ابراهيم ميکانيکي ،رييس دانشگاه علوم پزشکي بابل ، معاون بهداشتي دانشگاه، جمعي از مسئولين ، رابطين آموزشي ادارات ، خيرين ، رابطين و كارشناسان بهداشتي شبكه تشكيل گرديد . در اين همايش ضمن بيان خيرمقدم توسط دكتر اشرفيان معاون بهداشت شبكه بهداشت و درمان بابل، در زمينه سياستها و برنامه هاي كشوري و استاني بخش بهداشت و درمان با جلب مشاركت و همكاري واحدهاي حامي سلامت اشاره كرد و از زحمات700 رابطين بهداشتي نيز تقدير نمود . در انتهاي مراسم به مربي نمونه کشوري ،رابط نمونه کشوري، مسئول آموزش معاونت بهداشتي ،نماينده شهرستاني ومسئول برنامه مشارکت رابطين بهداشتي جوايزي اهداء شد .تقدير از 700 رابط بهداشتي نيز ازديگر برنامه هاي اين روز بود .