همايش روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکي بابل برگزار شد

همايشي به مناسبت روز دانشجو در سالن شهيد شجاعيان دانشگاه علوم پزشکي بابل برگزار شد. دکتر ابراهيم ميکانيکي رئيس دانشگاه علوم پزشکي بابل در اين همايش با تبريك روز دانشجو، هدف از برگزاري اين همايش را بزرگداشت روز دانشجو ويادآوري اعتراض دانشجويان در سفر نيکسون به ايران عنوان کرد وبه تقارن ميمون 16 آذر 89 با ايام محرم اشاره کرد وافزود تشابه بين اين دو واقعه همان اعتراض به استکبار مي باشد برنامه پرسش وپاسخ بين مسئولين دانشگاه ودانشجويان از ديگر برنامه هاي اين روز بود. در پايان همايش به 9دانشجوي نمونه در همان همايش جوايزي اهدا شد وبه110 نفر از دانشجويان كه در مسابقات فرهنگي ،علمي وارائه مقالات حائز رتبه شده بودند هدايايي اهدا خواهد شد.گفتني است بعد از نماز ظهر وعصر روز سه شنبه دکتر ابراهيم ميکانيکي رييس دانشگاه نشستي با نمايندگان تشکلهاي دانشجو داشته اند در طي اين نشست به سوالات دانشجويان پاسخ داده شد .