نهاد رهبري دانشگاه علوم پزشکي بابل برگزار کرد

اعدام حقيقت نهادرهبري دانشگاه علوم پزشکي بابل مراسمي را تحت عنوان اعدام حقيقت به منظورشناخت بيشترشخصيت معروف ومشهورايتاليا شهيدادواردوآنيلي درسالن آمفي تئاترشهيدشجاعيان برگزارکرد.ادامه...

اعدام حقيقت نهادرهبري دانشگاه علوم پزشکي بابل مراسمي را تحت عنوان اعدام حقيقت به منظورشناخت بيشترشخصيت معروف ومشهورايتاليا شهيدادواردوآنيلي درسالن آمفي تئاترشهيدشجاعيان برگزارکرد. دراين مراسم که رياست دانشگاه جناب آقاي دکترميکانيکي ومسئول نهاد رهبري وجمعي ازکارکنان ودانشجويان وخبرنگاران حضورداشتندجناب آقاي قديري ابيانه که مدت زماني مسئول رايزن مطبوعاتي سفارت ايران درايتاليا رابر عهده داشت به واکاوي شخصيت آنيلي وچگونگي اسلام آوردن وشيعه شدن اوپرداخت ايشان درقسمتهايي ازسخنان خودبه اين مطلب اشاره کردکه خانواده آنيلي يکي ازثروتمندترين خانواده هاي ايتالياتي هستندکه بطورنمونه کارخانه هاي ماشين سازي فراري، فيات ،باشگاه يوونتوس وبسياري ازکارخانه ها ومراکزصنعتي تحت مديريت آنهاست .پدرادواردومسيحي ومادراويهودي بودادواردودرسال 1954 درنيويورک به دنيا آمدواززمان نوجواني به ثروت عظيم پدرخودبي اعتنا بود درزماني که اودرنيويورک مي زيست يک روزبطوراتفاقي با قرآن مجيدآشناشد وگويي که گمشده خويش راپيدا کرده باشد،به دين مبين اسلام مشرف شد آقاي قديري ابيانه دربيان شرح حال ادواردوافزود: ادواردوجوياي حقيقت بود درزماني که درايتاليا بودبا ديدن يک برنامه تلويزيوني که مناظره اي بين نمايندگان ايران ، عراق، آمريکا وايتاليا برقرار شده بود، مجذوب سخنان ديپلمات ايراني قرارمي گيرد(آن ديپلمات سخنران همايش جناب آقاي قديري بود) آقاي قديري گفت درآن مناظره بعدازنام خدا، اين جمله زيبا ومعناداربه نام خداي قويترازناوهاي آمريکايي رابه کاربردم که اين جملات ادواردو رامجذوب خودساخت بعدازمدتي ادواردو به سفارت ايران مراجعه مي کندوبعدازگفتگوبا اينجانب به مذهب شيعه گرويد ازاين زمان بودکه ديگرخانواده آنيلي اوراترک کرده وحتي اورااز ارث محروم مي کند ولي اين باعث نشدکه جوشش عظيمي که دراورخ داده بود فروکش کند وتصميم گرفته بود که براي تحصيل علوم ديني به ايران مراجعه کنداما به طور مرموزي آنيلي درسال2000 کشته شدو درمطبوعات ورسانه هاي جمعي ايتاليا اين طوربيان شد که اوخودکشي کرده است آقاي قديري درادامه سخنان خود انحراف مسيحيت وتحريف انجيل وابتذال کشيشان مسيحي درسالهاي اخيررااز مقوله هاي مهم دنياي غرب برشمردکه بربنيان خانواده تاثيرگذاشته وآن رامتلاشي ساخته است.