برگزاري برنامه مدون تب مالت با5 امتياز بازآموزي در معاونت بهداشتي دانشگاه

به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل؛ معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل برنامه مدون تب مالت براي پزشکان عمومي را درسالن اجتماعات امام خميني معاونت بهداشتي در روز چهارشنبه مورخ1/10/89در ساعت 8:15 صبح برگزار مي کند. گفتني است: واريزمبلغ 80000 ريال به شماره حساب 2178455012008 بنام دانشگاه علوم پزشکي بابل نزد بانک ملي شعبه مرکزي و ارائه آن به واحد آموزش بهداشت در روزثبت نام و يا پرداخت به صورت نقدي در روز برگزاري برنامه . ضمناً به همراه داشتن کپي کارت و مهر نظام پزشکي نسبت به ثبت نام خود اقدام نمايند. قابل ذکر است: به علت محدوديت شرکت کننده، اولويت با کساني است که زودتر اقدام به ثبت نام کرده باشند.