طراحی نرم افزار مدیریت کرونا توسط دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، مهندس اکبری از طراحی نرم افزار مدیریت کرونا ویژه شهرستان بابل خبر داد.

مهندس اکبری مدیر اداره آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: تیم فناوری اطلاعات دانشگاه، نرم افزار مدیریت کرونا ویژه بابل را طراحی نموده تا همشهریان از آخرین وضعیت بیماری کرونا اطلاع یافته و آخرین اخبار را از این طریق دریافت نمایند.
وی اذعان داشت : این نرم افزار از دو بخش اطلاع رسانی و خدمات تشکیل گردید که آخرین اخبار،سوالات متداول، نحوه کمک رسانی به ستاد مردمی کرونا، قاب ماندگار، سامانه خود اظهاری ، آدرس و ساعات مراکز ارائه دهنده خدمات درمانی از آیکون های این اپلیکیشن می باشد.
مدیر اداره آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه علوم پزشکی بابل اظهار داشت: افرادی که علائم ابتلا به بیماری کرونا را دارند به قسمت خوداظهاری این نرم افزار مراجعه نمایند و پرسشنامه را تکمیل کنند تا همکاران ما از مراکز بهداشتی با آنها تماس گرفته شود و از شیوع این بیماری جلوگیری گردد.
این نرم افزار ویژه گوشی های اندروید طراحی شده است و از طریق لینک زیر می توانید دانلود نمایید.