بیش از 300 بیمار اورژانسی در دوران شیوع کرونا از خدمات دانشکده دندانپزشکی بابل بهره‌مند شدند

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی بابل، دکتر احسان موعودی از انجام خدمات اورژانسی دندانپزشکی در دوران کرونا ویروس با رعایت پروتکل بهداشتی در دانشکده خبر داد.
دکتر احسان موعودی گفت: علی رغم تعطیلی مراکز آموزشی و لغو تشکیل دروس عملی دانشجویان دندانپزشکی، بدلیل شیوع ویروس کرونا، ولی ارائه خدمات اورژانسی دندانپزشکی متوقف نشده است.
رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: مطابق دستورالعمل وزارت بهداشت، پزشکان و دستیاران دندانپزشکی از اسفند 98 تا کنون با رعایت اصول بهداشتی، همچنان مشغول انجام خدمات درمانی اورژانسی به مراجعین می باشند و تاکنون به 310 بیمار اورژانسی خدمات دندانپزشکی ارائه نمودند.
وی با اشاره به اینکه اورژانسی دندانپزشکی مواردی هستند که نیاز به اقدام فوری دندانپزشکی دارند و نمی‌توانید مراجعه به دندانپزشک را به تاخیر بیندازید، ادامه داد: درد شدید دندان، خونریزی که بند نمی‌آید ( برای کسانیکه داروهای رقیق کننده خون مصرف میکنند)، بافتی که نیاز به نمونه‌برداری دارد، تورم در ناحیه دهان (لثه‌ها، صورت و گردن)، دندان شکسته‌ای که درد دارد یا بافت آسیب‌دیده، علائم عفونت (درد و تورم)، مراقبت‌های بعد از جراحی لثه یا فک که خودتان نمی‌توانید انجامش دهید، شکسته شدن تاج دندان، اقدامات دندانپزشکی مربوط به درمان سرطان از موارد اورژانس دندانپزشکی هستند.