تیم مشاعره دانشگاه علوم پزشکی بابل مقام دوم را کسب کرد

تیم مشاعره دانشگاه علوم پزشکی بابل مقام دومی مسابقات مشاعره در یازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ وزارت بهداشت را به دست آورد.

به گزارش مفدا بابل، فینال ششمین دوره مسابقات مشاعره در یازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ وزارت بهداشت، پنجشنبه ۶ مرداد در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد. در این دوره از رقابت ها، تیم مشاعره دانشگاه علوم پزشکی بابل تنها با اختلافی ناچیز، به رتبه دوم دست یافت و دانشگاه های شیراز و بجنورد به ترتیب اول و سوم شدند.

سودابه منصوری، حمیده سفیدگر ومهدی جلالی با مربیگری حامد درزی اعضای تیم مشاعره دانشگاه علوم پزشکی بابل پس از رقابت های فشرده بارقیبان با کسب ۲۲۰ امتیاز توانستند مقام دوم این مسابقه ادبی را کسب نماید.

لازم به ذکر است در این دوره از رقابت‌های مشاعره ۳۱ تیم حضور داشتند که با انصراف ۳ تیم، ۲۸ تیم به رقابت پرداختندپس از برگزاری دوره مقدماتی رقابت‌ها ۸ تیم به مرحله نیمه نهایی رسیدند و با اضافه شدن تیم دوم برتر، ۹ تیم در مرحله نیمه نهایی با یکدیگر رقابت کردند و از آن میان ۳ تیم از دانشگاه‌های علوم پزشکی شیراز، بابل و بجنورد به مرحله فینال رسیدند.