طرح پزشک خانواده منجر به کاهش هزینه درمانی شد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل از کاهش هزینه مردم در حوزه سلامت با طرح پزشک خانواده خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر حسین جلاهی معاون بهداشتی دانشگاه به مناسبت هفته سلامت گفت: ارتقا سطح سواد سلامت هموطنان موجب پیشگیری از بیماری و در نتیجه باعث کاهش مراجعه به پزشک خواهد شد.
دکتر حسین جلاهی بیان داشت: زمانیکه هموطنان در سطح بالای آگاهی در حوزه سلامت قرار بگیرند هم در بحث خودمراقبتی و هم دگرمراقبتی توانمند خواهند شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه پزشک خانواده و سطح‌بندی نظام سلامت، هزینه های درمانی مردم را کاهش داده است، عنوان کرد: در صورت نیاز به خدمات فراتر از پزشک خانواده، نظام ارجاع به سطوح ۲ و ۳ انجام خواهد شد و در نهایت با درج در پرونده سلامت منجر به کاهش هزینه های درمانی خواهد شد.
 این مسئول افزود: کاهش هزینه سلامت از جیب مردم مبتنی بر قبول و مراجعه به پزشک خانواده توسط مردم و تلاش پزشک و مردم در جهت افزایش سواد سلامت و استقرار سطح بندی خدمات سلامت می باشد.
وی  در ادامه بیان کردند: باور مردم به پزشک خانواده بسیار مهم است و ساختار سطح بندی و تضمین خدمات در فرایند سطح بندی هم ضروریست.