بازدید نمایندگان مردم شریف بابل در مجلس شورای اسلامی از پروژه های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر علی کریمی، سردار بهرام سعادتی نمایندگان مردم شریف بابل در مجلس شورای اسلامی با همراهی دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه از مرکز تخصصی ناباروری فاطمه الزهرا (س)، سلامتکده طب سنتی، ساختمان جدید دانشکده دندانپزشکی، سالن ورزشی بانوان و نمایشگاه دائمی بازدید نمودند.

گفتنی است در ادامه نشست نمایندگان مردم شریف بابل در مجلس شورای اسلامی، دکتر مظفر پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، اعضای هیئت رئیسه و سایر مسئولین در سالن توانمندسازی معاونت تحقیقات دانشگاه برگزار شد.

قابل ذکر است در این نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل عملکرد و همچنین ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها، امکانات و رتبه های برتر دانشگاه را ارائه نمودند.